Kristin Næverdal

Jeg er en frisør som jobber og bor i Trondheim. 1.mars 2018 startet jeg tilværelsen som selvstendig næringsdrivende innen frisør og skjønnhet og jobber nå på studioet Palé 3 i Trondheim sammen med andre freelancere. 

Jeg startet i 2005 på H2 frisørskole og fullførte svennebrevet i 2008. Siden har jeg jobbet hos to av Trondheims største frisørfirma H2 og Adam og Eva. 

Interessen for faget har økt i takt med erfaringen. Både privat og arbeidsrelatert er kvalitet, kreativitet og kommunikasjon viktige faktorer for meg. Kunden skal være i fokus,  men også en samarbeidspartner. Sammen med mine kunder og teamet på Palé 3 kan vi skape noe som er unikt. Håndverk og kvalitet i fokus!


Kunder
De siste årene har jeg arbeidet med både store og små kunder, samarbeidspartnere og visninger over hele Norge. Blant disse finner du navn som Trinny & Susannah, Oslo Runway, Oslo Fashionweek, Oslo Trend, Mørck Design, Hell Fashionweek, Utawards Trondheim, Gullruten, DeBank, Bennett Reklamebyrå, Anti Sweden, Fotograf Henrik Fjørtoft, Fotograf Nina Fivé, Funkyfarm, Redken, Matrix, samt artister som Aha og Grete Storbæk Eriksen. m.fler.

Using Format