Kristin Næverdal

Jeg er en frisør som jobber og bor i Trondheim. 1.mars 2018 startet jeg tilværelsen som selvstendig næringsdrivende innen frisør og skjønnhet, og jobber nå på studioet Palé 3 i Trondheim sammen med andre freelancere. 

Jeg startet i 2005 på H2 frisørskole og fullførte svennebrevet i 2008. Siden har jeg jobbet hos to av Trondheims største frisørfirma H2 og Adam og Eva. 

Interessen for faget har økt i takt med erfaringen. Både privat og arbeidsrelatert er kvalitet, kreativitet og kommunikasjon viktige faktorer for meg. Kunden skal være i fokus,  men også en samarbeidspartner. Sammen med mine kunder og teamet på Palé 3 skal vi skape noe som er unikt. Håndverk og kvalitet i fokus!


Profesjonelt arbeid

Jeg jobber til daglig som frisør Palé 3. Jeg tar også oppdrag som brud , visninger, styling til foto både i og utenfor salong.  Jeg jobber med tykt, tynt, krøllete og rett hår. Jeg elsker en utfordring! Jeg har elsker å leke med hårfarger. Jeg er lidenskapelig opptatt av fargeteori og kledelighet på hårfarge i samspill med korrekt frisyre til din form og farge. 

Jeg har i tillegg god kompetanse på sminke og kreativitet i garderoben. Jeg hjelper deg gjerne med veiledning også her.

Send meg en mail for spørsmål 

NETTBOOKING

Kunder
De siste årene har jeg arbeidet med både store og små kunder, samarbeidspartnere og visninger over hele Norge. Blant disse finner du navn som Trinny & Susannah, Oslo Runway, Oslo Fashionweek, Oslo Trend, Mørck Design, Hell Fashionweek, Utawards Trondheim, Gullruten, DeBank, Bennett Reklamebyrå, Anti Sweden, Fotograf Henrik Fjørtoft, Fotograf Nina Fivé, Funkyfarm, Redken, Matrix, samt artister som Aha og Grete Storbæk Eriksen. m.fler.

Using Format